Pagina: Slager

Slager

MET EEN GOED GEVOEL HEERLIJK GENIETEN

Rundvlees is het visitekaartje van de slagerij

Vleesvee Integratie Twente B.V. levert al decennia topkwaliteit rundvlees aan slagers. Het bedrijf beschikt over eigen inkopers, eigen mesterijen, samenwerking met veehouders in de buurt en een eigen kleinschalig slachthuis in Oldenzaal. Doordat we de hele keten in eigen hand hebben zijn we in staat om maatwerk te leveren richting de slagerijen. De boodschap van een transparante korte diervriendelijke keten kunt u als slager overbrengen naar de consument. Wij ondersteunen u hiermee met promotiemateriaal, beelden en tekst.

Wij nodigen u als slager graag uit om ons bedrijf te bezoeken. U zult zien dat de dieren er prachtig bij staan, dat het slachthuis schoon en goed ingericht is en dat wij gedreven en gepassioneerde vakmensen zijn.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en ons aanbod van verschillende soorten rundvlees, lees dan verder op deze pagina.

Er zijn verschillende mogelijkheden om het vlees binnen te laten komen:

Slager | Vleesvee Integratie Twente VIT'S
Clubsteak met gerookte paprikasaus | Recepten | Vleesvee Integratie Twente VIT'S
Primus | Slager | Vleesvee Integratie Twente VIT'S
VIT'S PRIMUS
VIT’s Primus staat voor kwaliteitsvlees, geselecteerd van goed afgemeste jonge Blonde d ’Aquitaine en Limousin vaarzen. Deze rassen staan in de Franse keuken als allerhoogste kwaliteit aangeschreven. Vlees in deze klasse is lichter van gewicht, lichter van kleur en uitermate geschikt voor grote stukken op de barbecue. VIT’s Primus kenmerken zijn: een korte bereidingstijd, goed te portioneren, botermals en door het mooie jonge vet, super smaakvol!
Excellent | Slager | Vleesvee Integratie Twente VIT'S
VIT'S PRIMUS EXCELLENT

VIT’s Excellent staat voor kwaliteitsvlees, geselecteerd van luxe en zware runderen van het ras Belgisch Blauwe en de allerbeste Blonde d‘Aquitaine. Dit vlees is zwaarder, heeft een hoog rendement, is helderrood van kleur en fijn van draad. VIT’s Excellent is supermals, het vlees is mager, maar dan wel met een heel mooi vetrandje.

Met onze Foodtrucks kunnen wij uw slagerij 2 x per week door heel Nederland beleveren. Service en stipte levering kunt u van ons verwachten.

Heeft u vragen over ons assortiment of onze prijzen, bel dan met een van onze verkopers:

Vleesveehouder | Vleesvee Integratie Twente VIT'S