Steaks & roasts

Grote stukken rundvlees

Grote stukken vlees voor op de Big Green Egg, thuis op de grill of gewoon in de pan, met of zonder bot, op hete kolen of juist Low & Slow, de carnivoor is er gek op!  Voor de échte carnivoor hebben wij een assortiment grote stukken rundvlees. Het vlees is afkomstig van jonge Limousin vaarzen, 100 dagen graan gevoerd, waardoor ze precies het juiste vetrandje hebben. Doordat het vlees minimaal 14 dagen wordt gerijpt is het vlees extra mals en nog voller van smaak! Skin verpakt op luxe zwarte schaal. Als echte vleesliefhebber mag u van Vit’s Rundvlees de allerbeste smaak en kwaliteit verwachten.  

 

Vit's Rundvlees Twente | Bavette
Bavette
Vit's Rundvlees Twente | Beef Hammer
Beef hammer
Vit's Rundvlees Twente | Brisket
Brisket
Vit's Rundvlees Twente | Champrib
Champrib met been skin
Vit's Rundvlees Twente | Chateaubriand
Chateaubriand skin
Vit's Rundvlees Twente | Clubsteak
Clubsteak 4 cm
Vit's Rundvlees Twente | Cote de Boeuf
Côte de Boeuf 4 cm
Vit's Rundvlees Twente | Entrecote
Entrecote 4 cm
Vit's Rundvlees Twente | Flank steak
Flank steak
Vit's Rundvlees Twente | Flat Iron steak
Flat iron steak
Vit's Rundvlees Twente | Mimanha
Maminha
Vit's Rundvlees Twente | Longhaas
Longhaas skin
Vit's Rundvlees Twente | Picanha
Picanha
Vit's Rundvlees Twente | Ribeye
Ribeye 4 cm
Vit's Rundvlees Twente | Runderwang
Runderwang luxe skin
Vit's Rundvlees Twente | Shortribs
Shortribs
Vit's Rundvlees Twente | T-Bone
T-bone 4 cm