Longhaas skin
Rundvlees met een lange grove draad en dooradering, erg vol van smaak.

Longhaas skin vlees heeft een lange en grove draad, vergelijkbaar met bavette. Doordat de spier constant in beweging is, is het minder mals maar erg vol van smaak.

Voordat de longhaas op de BBQ of in de pan gaat, dient de tussenzeen eruit gehaald te worden. Het is uitstekend om te stoven, maar ook om als biefstuk te bakken/grillen. Hierbij is het wel belangrijk tegen de draad in te snijden (dunne plakken). Dit stukje vlees is nog een onbekende parel uit de keuken en ook nog voor een zeer goede prijs.

Heb je vragen over de longhaas skin?

Neem contact met ons op voor meer informatie over longhaas skin.

Wil je op de hoogte blijven van Vleesvee Integratie Twente? Houd ons dan in de gaten via social, zoals Instagram en Facebook.

Meer informatie over Vleesvee Integratie Twente

Om een perfect stukje rundvlees af te leveren met de hoogst mogelijke standaard in dierenwelzijn moeten alle neuzen dezelfde kant op staan. Alle schakels in de keten zijn belangrijk. Bij de fokkers van vleesvee en bij de boerderijen waar de runderen worden gemest, draait alles om een goede verzorging. Goede voeding, rust en ruimte zorgen ervoor dat de runderen in een perfecte conditie worden afgeleverd op het slachthuis. Tijdens het transport doen we er alles aan om stress te vermijden.

Ook op het slachthuis gaan we respectvol om met de dieren. Vakmensen zorgen ervoor dat de runderen op een hygiënische wijze worden geslacht. Daarna worden de karkassen vakkundig uitgesneden tot vleesdelen zoals de ossenhaas en het ribstuk. Zes eigen Foodtrucks brengen het rundvlees vervolgens naar onze afnemers, zoals kwaliteitslagers en horeca groothandel.

Longhaas skin | Rundvlees | Steaks & roasts | Vleesvee Integratie Twente VIT'S