Brisket
Dé uitdaging voor iedere BBQ liefhebber, low & slow.

Brisket, low & slow, het duurt even voordat die klaar is, maar u zult beloond worden, om uw vingers bij op te eten! Dit mooie grote stuk vlees hebben wij verpakt in een skin verpakking, voor een lange houdbaarheid en een luxe uitstraling.

Een stuk van ongeveer 2,5 kg zal minimaal 8 uren in beslag nemen. Belangrijk is de constante temperatuur van de BBQ, deze moet rond de 106 graden zijn! Let op dat de temperatuur van de BBQ niet hoger komt dan 110 graden, dit om dichtslaan van de brisket te voorkomen.

Heb je vragen over de brisket?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van Vleesvee Integratie Twente? Houd ons dan in de gaten via social, zoals Instagram en Facebook.

Brisket | Rundvlees | Steaks & roasts | Vleesvee Integratie Twente VIT'S