Flat iron steak
Gesplitste sucade, heerlijke volle smaak en super mals. Sensationeel!

De steak is een gesplitste sucade. Een sucade bakken als biefstuk?! Als je de sucade splitst en rondom vliest is dat mogelijk. De Flat Iron Steak is heerlijk vol van smaak en super mals.

Ontdooien in de koelkast. Ruim van tevoren uit de koelkast halen, vlak voor het grillen even opwarmen in warm water.

Kort grillen op hoog vuur of op hete kolen, even laten rusten.

Dunne plakjes snijden en alleen wat grof zeezout erover, een ware smaak explosie!

Heb je vragen over de flat iron steak?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van Vleesvee Integratie Twente? Houd ons dan in de gaten via social, zoals Instagram en Facebook.

Meer informatie over Vleesvee Integratie Twente

Om een perfect stukje rundvlees af te leveren met de hoogst mogelijke standaard in dierenwelzijn moeten alle neuzen dezelfde kant op staan. Alle schakels in de keten zijn belangrijk. Bij de fokkers van vleesvee en bij de boerderijen waar de runderen worden gemest, draait alles om een goede verzorging. Goede voeding, rust en ruimte zorgen ervoor dat de runderen in een perfecte conditie worden afgeleverd op het slachthuis. Tijdens het transport doen we er alles aan om stress te vermijden.

Ook op het slachthuis gaan we respectvol om met de dieren. Vakmensen zorgen ervoor dat de runderen op een hygiënische wijze worden geslacht. Daarna worden de karkassen vakkundig uitgesneden tot vleesdelen zoals de ossenhaas en het ribstuk. Zes eigen Foodtrucks brengen het rundvlees vervolgens naar onze afnemers, zoals kwaliteitslagers en horeca groothandel.

Flat iron steak | Rundvlees | Steaks & roasts | Vleesvee Integratie Twente VIT'S