Beef hammer
Runderschenkel, voor de avonturier! Low & slow een ware sensatie.

De Beef Hammer is iets voor de échte BBQ-gek. Een heerlijke, lompe homp vlees met extra lang schenkelbot. Stoerder dan dit wordt het niet. Dit stuk vlees is perfect voor in de houtoven of kamado.

Je moet wel even geduld hebben totdat het vlees klaar (9 uur) is, maar je zult rijkelijk beloond worden met het perfecte eindresultaat. Hier gaat wel een uitgebreide bereiding aan vooraf.

Heb je vragen over de beef hammer?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van Vleesvee Integratie Twente? Houd ons dan in de gaten via social, zoals Instagram en Facebook.

Meer informatie over Vleesvee Integratie Twente

Om een perfect stukje rundvlees af te leveren met de hoogst mogelijke standaard in dierenwelzijn moeten alle neuzen dezelfde kant op staan. Alle schakels in de keten zijn belangrijk. Bij de fokkers van vleesvee en bij de boerderijen waar de runderen worden gemest, draait alles om een goede verzorging. Goede voeding, rust en ruimte zorgen ervoor dat de runderen in een perfecte conditie worden afgeleverd op het slachthuis. Tijdens het transport doen we er alles aan om stress te vermijden.

Ook op het slachthuis gaan we respectvol om met de dieren. Vakmensen zorgen ervoor dat de runderen op een hygiënische wijze worden geslacht. Daarna worden de karkassen vakkundig uitgesneden tot vleesdelen zoals de ossenhaas en het ribstuk. Zes eigen Foodtrucks brengen het rundvlees vervolgens naar onze afnemers, zoals kwaliteitslagers en horeca groothandel.

Beef hammer | Rundvlees | Steaks & roasts | Vleesvee Integratie Twente VIT'S