Chateaubriand skin
Middenstuk ossenhaas, het zachtste stuk vlees van een rund.

De chateaubriand skin is het middenstuk van de ossenhaas, de kop en de punt zijn er vanaf gesneden. Het gewicht is gemiddeld 1 kg. Het is het meest malse onderdeel van het rund. Dit stuk vlees is uiterst geschikt voor:

Tournedos: geportioneerde haasbiefstukken op elk gewenste grootte.

Beef Wellington: ossenhaas verpakt in bladerdeeg. Vooral met de feestdagen een grote hit!

Chateaubriand (aan 1 stuk): grill het stuk vlees aan één stuk in de pan of op de BBQ. Samen genieten van de perfecte steak.

Heb je vragen over de chateaubriand skin?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van Vleesvee Integratie Twente? Houd ons dan in de gaten via social, zoals Instagram en Facebook.

Chateaubriand skin | Rundvlees | Steaks & roasts | Vleesvee Integratie Twente VIT'S