Champrib met been skin
Klapstuk van het rund, lange ribben met heerlijk rundvlees.

Champrib met been skin, een groot stuk vlees met bot uit de borst van het rund. Langzaam garen op lage temperatuur. Dit vlees laat zich ook mooi roken. Doordat het vlees steeds malser wordt, trekt het samen en laat het los van de ribben. De ribben steken er dan steeds verder uit. Steel de show met dit stoere stuk vlees!

Heb je vragen over de champrib met been skin?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de champrib met been skin.

Wil je op de hoogte blijven van Vleesvee Integratie Twente? Houd ons dan in de gaten via social, zoals Instagram en Facebook.

Meer informatie over Vleesvee Integratie Twente

Om een perfect stukje rundvlees af te leveren met de hoogst mogelijke standaard in dierenwelzijn moeten alle neuzen dezelfde kant op staan. Alle schakels in de keten zijn belangrijk. Bij de fokkers van vleesvee en bij de boerderijen waar de runderen worden gemest, draait alles om een goede verzorging. Goede voeding, rust en ruimte zorgen ervoor dat de runderen in een perfecte conditie worden afgeleverd op het slachthuis. Tijdens het transport doen we er alles aan om stress te vermijden.

Ook op het slachthuis gaan we respectvol om met de dieren. Vakmensen zorgen ervoor dat de runderen op een hygiënische wijze worden geslacht. Daarna worden de karkassen vakkundig uitgesneden tot vleesdelen zoals de ossenhaas en het ribstuk. Zes eigen Foodtrucks brengen het rundvlees vervolgens naar onze afnemers, zoals kwaliteitslagers en horeca groothandel.

Champrib met been skin | Rundvlees | Steaks & roasts | Vleesvee Integratie Twente VIT'S