Shortribs
Borstribben met vlees, vergelijkbaar of zelfs beter dan spareribs.

Shortribs, borstribben met vlees van het Limousin rund. De vlees en vet verhouding is perfect. De structuur van het vlees is vrij grof en ook iets stug. Hierdoor kun je het beste de short ribs volgens de low & slow methode bereiden op een bbq met deksel.

Gebruik tijdens de bereiding een lekkere marinade of een dry rub (kruiden). Na enkele uren op de BBQ zul je versteld staan van het eindresultaat.

Heb je vragen over de shortribs?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de shortribs.

Wil je op de hoogte blijven van Vleesvee Integratie Twente? Houd ons dan in de gaten via social, zoals Instagram en Facebook.

Meer informatie over Vleesvee Integratie Twente

Om een perfect stukje rundvlees af te leveren met de hoogst mogelijke standaard in dierenwelzijn moeten alle neuzen dezelfde kant op staan. Alle schakels in de keten zijn belangrijk. Bij de fokkers van vleesvee en bij de boerderijen waar de runderen worden gemest, draait alles om een goede verzorging. Goede voeding, rust en ruimte zorgen ervoor dat de runderen in een perfecte conditie worden afgeleverd op het slachthuis. Tijdens het transport doen we er alles aan om stress te vermijden.

Ook op het slachthuis gaan we respectvol om met de dieren. Vakmensen zorgen ervoor dat de runderen op een hygiënische wijze worden geslacht. Daarna worden de karkassen vakkundig uitgesneden tot vleesdelen zoals de ossenhaas en het ribstuk. Zes eigen Foodtrucks brengen het rundvlees vervolgens naar onze afnemers, zoals kwaliteitslagers en horeca groothandel.

Shortribs | Rundvlees | Steaks & roasts | Vleesvee Integratie Twente VIT'S