Côte de Boeuf skin 4 cm
Voor de echte carnivoor, met een stoer bot eraan vast.

Côte de Boeuf skin 4 cm, misschien wel het lekkerste stuk vlees voor op de BBQ. Ten miste 100 dagen graan gevoerd, ambachtelijk uitgebeend op het lid en 14 dagen gerijpt. Ben je een vleesliefhebber dan is de Côte de Boeuf een echte aanrader! Skin verpakt, omdat het beste vlees ook de beste verpakking verdient.

Côte de Boeuf skin 4 cm is een stuk rundvlees met een prachtige smaak en een lust voor het oog. Het stuk vlees komt van de rib van het rund, van hetzelfde stuk als waar ribeye van gesneden wordt.

Heb je vragen over côte de Boeuf skin 4 cm?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van Vleesvee Integratie Twente? Houd ons dan in de gaten via social, zoals Instagram en Facebook.

Meer informatie over Vleesvee Integratie Twente

Om een perfect stukje rundvlees af te leveren met de hoogst mogelijke standaard in dierenwelzijn moeten alle neuzen dezelfde kant op staan. Alle schakels in de keten zijn belangrijk. Bij de fokkers van vleesvee en bij de boerderijen waar de runderen worden gemest, draait alles om een goede verzorging. Goede voeding, rust en ruimte zorgen ervoor dat de runderen in een perfecte conditie worden afgeleverd op het slachthuis. Tijdens het transport doen we er alles aan om stress te vermijden.

Ook op het slachthuis gaan we respectvol om met de dieren. Vakmensen zorgen ervoor dat de runderen op een hygiënische wijze worden geslacht. Daarna worden de karkassen vakkundig uitgesneden tot vleesdelen zoals de ossenhaas en het ribstuk. Zes eigen Foodtrucks brengen het rundvlees vervolgens naar onze afnemers, zoals kwaliteitslagers en horeca groothandel.

Côte de Boeuf skin 4 cm | Rundvlees | Steaks & roasts | Vleesvee Integratie Twente VIT'S