Côte de Boeuf skin 4 cm
Voor de echte carnivoor, met een stoer bot eraan vast.

Côte de Boeuf skin 4 cm, misschien wel het lekkerste stuk vlees voor op de BBQ. Ten miste 100 dagen graan gevoerd, ambachtelijk uitgebeend op het lid en 14 dagen gerijpt. Ben je een vleesliefhebber dan is de Côte de Boeuf een echte aanrader! Skin verpakt, omdat het beste vlees ook de beste verpakking verdient.

Côte de Boeuf is een stuk rundvlees met een prachtige smaak en een lust voor het oog. Het stuk vlees komt van de rib van het rund, van hetzelfde stuk als waar ribeye van gesneden wordt.

Heb je vragen over côte de Boeuf skin 4 cm?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van Vleesvee Integratie Twente? Houd ons dan in de gaten via social, zoals Instagram en Facebook.

Côte de Boeuf skin 4 cm | Rundvlees | Steaks & roasts | Vleesvee Integratie Twente VIT'S