Picanha
De zachte punt van de staartstuk. Super stoer, een waar spektakel!

De picanha wordt ook wel staartstuk genoemd, maar dan alleen het zachte punt en met een goede vetbedekking.

Gebruik wel een BBQ met een deksel. Door de vetrand slaat al snel de vlam er in. Met een deksel dooft de vlam, maar pas wel op als je de deksel open doet!

Heb je vragen over de picanha?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van Vleesvee Integratie Twente? Houd ons dan in de gaten via social, zoals Instagram en Facebook.

Meer informatie over Vleesvee Integratie Twente

Om een perfect stukje rundvlees af te leveren met de hoogst mogelijke standaard in dierenwelzijn moeten alle neuzen dezelfde kant op staan. Alle schakels in de keten zijn belangrijk. Bij de fokkers van vleesvee en bij de boerderijen waar de runderen worden gemest, draait alles om een goede verzorging. Goede voeding, rust en ruimte zorgen ervoor dat de runderen in een perfecte conditie worden afgeleverd op het slachthuis. Tijdens het transport doen we er alles aan om stress te vermijden.

Ook op het slachthuis gaan we respectvol om met de dieren. Vakmensen zorgen ervoor dat de runderen op een hygiënische wijze worden geslacht. Daarna worden de karkassen vakkundig uitgesneden tot vleesdelen zoals de ossenhaas en het ribstuk. Zes eigen Foodtrucks brengen het rundvlees vervolgens naar onze afnemers, zoals kwaliteitslagers en horeca groothandel.

Picanha | Rundvlees | Steaks & roasts | Vleesvee Integratie Twente VIT'S