T-bone 4 cm
Combinatie van entrecôte en ossenhaas, voor de echte vleesliefhebber.

De t-bone 4 cm zijn eerst 14 dagen gerijpt in de been en vervolgens ingevroren. Nadat ze zijn ingevroren worden ze gezaagd op 4 cm, dé perfecte dikte om de buitenkant mooi bruin te krijgen en de binnenkant toch mooi rosé of rood te houden.

Een heerlijk groot stuk vlees, genoeg om te delen en te genieten met elkaar. Deze mooie grote stukken vlees hebben wij verpakt in een skin verpakking, voor een lange houdbaarheid en een luxe uitstraling.

Heb je vragen over T-bone 4 cm?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de T-bone 4 cm.

Wil je op de hoogte blijven van Vleesvee Integratie Twente? Houd ons dan in de gaten via social, zoals Instagram en Facebook.

T-bone 4 cm | Vlees | Steaks & roasts | Vleesvee Integratie Twente VIT'S