Maminha
Ezeltje met een goede vetrand, net zo lekker als de picanha.

Een goede maminha heeft een mooie vetrand en is in het vlees een beetje gemarmerd. De bereiding is vrij simpel. Ook hier geldt dat je het beste een BBQ met een deksel kunt gebruiken. Bij een kern van 52 ⁰C is die rare, bij 68 ⁰C is die well done. Wij raden 55 ⁰C aan voor het mooiste resultaat.

Als de picanha één van je favorieten is, dan is de dit stuk vlees ook zeker het proberen waard!

Heb je vragen over de maminha?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je op de hoogte blijven van Vleesvee Integratie Twente? Houd ons dan in de gaten via social, zoals Instagram en Facebook.

Meer informatie over Vleesvee Integratie Twente

Om een perfect stukje rundvlees af te leveren met de hoogst mogelijke standaard in dierenwelzijn moeten alle neuzen dezelfde kant op staan. Alle schakels in de keten zijn belangrijk. Bij de fokkers van vleesvee en bij de boerderijen waar de runderen worden gemest, draait alles om een goede verzorging. Goede voeding, rust en ruimte zorgen ervoor dat de runderen in een perfecte conditie worden afgeleverd op het slachthuis. Tijdens het transport doen we er alles aan om stress te vermijden.

Ook op het slachthuis gaan we respectvol om met de dieren. Vakmensen zorgen ervoor dat de runderen op een hygiënische wijze worden geslacht. Daarna worden de karkassen vakkundig uitgesneden tot vleesdelen zoals de ossenhaas en het ribstuk. Zes eigen Foodtrucks brengen het rundvlees vervolgens naar onze afnemers, zoals kwaliteitslagers en horeca groothandel.

Maminha | Rundvlees | Steaks & roasts | Vleesvee Integratie Twente VIT'S