De T-bones zijn eerst 14 dagen gerijpt in de been en vervolgens ingevroren. Nadat ze zijn ingevroren worden ze gezaagd op 4 cm. De perfecte dikte om de buitenkant mooi bruin te krijgen en de binnenkant toch mooi rosé of rood te houden.
Een heerlijk groot stuk vlees, genoeg om te delen en om van te genieten met elkaar. Deze mooie grote stukken vlees hebben wij verpakt in een skinverpakking, voor een lange houdbaarheid en een luxe uitstraling.
Haal de T-bone vroegtijdig uit de koelkast zodat deze alvast op kamertemperatuur kan komen.
Haal het vlees en de wortel van de BBQ en breng de BBQ naar een temperatuur van 220 graden direct. De aardappels kunnen nu tussen de kolen weg en op het grillrooster gelegd worden.
Tip: leg halverwege het grillen een klein plaatje onder het gedeelte van de ossenhaas, deze heeft net iets minder lang nodig dan de entrecote.
Heb je vragen over dit recept? Neem contact met ons op voor meer informatie.
Wil je op de hoogte blijven van alle recepten? Hou ons dan in de gaten via social, zoals Instagram en Facebook.